Fri fragt i Danmark for alle ordrer over 1.500,00 DKK*.

<span>EcoWater Greenline NG</span> The New Generation

EcoWater Greenline NG The New Generation

Den nyeste generation af intelligente
blødgøringsanlæg til hjemmet

<span>EcoWater Greenline NG</span>Mere af det du holder af

EcoWater Greenline NGMere af det du holder af

EcoWater Greenline NG imødekommer ethvert behov for blødt vand
i hjemmet for at gi' dig en kalkfri hverdag … og så er den godkendt
til drikkevand.

EcoWater Greenline NG er nyskabene i design og teknologi
EcoWater Greenline NG imødekommer ethvert behov for blødt vand i hjemmet og samtidigt har anlæggene det lavest mulige forbrug af salt, vand og el – Godkendt til drikkevand.

EcoWater – En af de største producenter på verdensplan

EcoWater Systems er markedsleder på verdensplan indenfor blødgøringsanlæg til private hjem og vandbehandling til industrien. EcoWater har over 90 års erfaring i branchen, og står for høj standard, innovative teknologier og kvalitetsprodukter, samtidig med at de vil leve op til deres navn.
 

Intelligent teknologi

Med EcoWaters unikke, intelligente styresystem, får du den mest økonomiske løsning på markedet hvad angår salt- og vandforbrug. Anlæggene er op til 50% billigere i drift end andre, lignende modeller på markedet.

Betjening og sikkerhed

Ved hjælp af app’en, får du hurtigt overblik over informationerne omkring dit anlæg, bl.a.: antal dage til saltbeholderen er tom, gennemsnitligt dagligt vandforbrug, tilbageværende kapacitet til næste regeneration, tilgængeligt behandlet vand og antal liter blødgjort vand. Du kan starte en regeneration og ændre indstillingerne via app’en.
 

Beskeder og alarmer

App’en giver dig mulighed for at vælge mellem en række forskellige beskeder og alarmer, så du f.eks. får en sms eller mail, når det er tid til at påfylde salt, og en alarm hvis der er fejl på anlægget, unormalt vandforbrug, mulig lækage ved konstant løbende vand og manglende forbindelse. Alarmer og beskeder kan indstilles individuelt i app’en.
Wi-Fi blødgøringsanlæg

Greenline NG blødgøringsanlæggene kommer med Wi-Fi funktion, der gør det muligt at overvåge anlægget og vandforbruget via din smartphone eller tablet.

 

Få den bedste teknologi
For at opnå det perfekte match mellem pladsforhold, vandforbrug og ønsket gennemstrømning, er alle modellerne udstyret med opgraderede ventiler, der begrænser trykfald og forbedrer gennemstrømning. Samtidig er designet enket og moderne i materialer af høj kvalitet, så de passer ind i ethvert hjem.
Trygt

Notifikationer og alarmer. Greenline NG kommer med indbygget Wi-Fi funktion, og i den medfølgende app kan du tilvælge en række beskeder og alarmer – f.eks. ved lav saltbeholdning, unormalt vandforbrug, lækage eller manglende forbindelse.

Smart

Intelligent styresystem. Greenline NG analyserer dit vandforbrug og ved hjælp af den indbyggede software optimerer den indstillingerne til dit personlige forbrug – helt automatisk.

Intuitivt

Grafisk display med massevis af information. I displayet kan du få informationer om bl.a. tilbageværende kapacitet på ionbyttere inden næste regeneration, saltniveau, vandforbrug, mv.

Nemt

Automatisk registrering af saltniveau og lys i tanken. Saltniveauet måles i realtid af en sensor, og du har mulighed for at få en besked, når det er tid til at fylde mere salt på. Når låget åbnes, tændes et lys i salttanken, der gør det lettere at se derned, når der skal påfyldes salt.

Effektiv 

En bund af vasket kvarts forbedrer vandgennemstrømningen på de større anlæg (Greenline NG65) og optimerer højkvalitetsresinens evne til at binde kalken i blødgøringsanlægget.

Sikker

Tørt saltkar. Saltkarret forbliver tørt mellem regenerationerne. Dette forebygger tildannelse af saltaflejringer, og sikrer dermed en optimal drift og reducerer samtidig risikoen for bakterievækst.

Få et uforpligtende tilbud, tilpasset dit behov

Vi har flere forskellige størrelser og typer på anlæg til private husstande, både enfamilieshuse samt etageejendomme. Hvilken størrelse anlæg, din husstand har brug for, afhænger af jeres totale årlige vandforbrug, samt hvor hårdt vandet er i området, hvor I bor.
Send os en mail hvor du skriver, hvad jeres vandforbrug er i m³ pr. år, samt jeres adresse, så vil vi vende tilbage med den rigtige størrelse, pris samt yderligere info.

Send os en mail, og vi kontakter dig

Personlig Support

Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, kan du få et professionelt svar fra vores fagfolk.

Bestil Service

Vi udfører lovpligtigt service på alle blødgørings-anlæg, både med og uden servicekontrakt. Ring og hør nærmere.

Levering

Har du nogle spørgsmål omkring din levering, kan du altid få et professionelt svar fra vores fagfolk.

Fragt

Hos JVT gør vi meget ud af, at du får dine varer i ordentlig tilstand, og leveret til tiden.

banner

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til én eller flere af vores produkter

+45 3210 7010