Fri fragt i Danmark for alle ordrer over 1.500,00 DKK*.

Om os

OM JVT

Vi har leveret totalløsninger til professionel vandbehandling til cateringbranchen, servicesektoren og industrien siden 2003.

Hos Jysk Vandteknik tilbyder vi desuden løsninger inden for drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til private hjem. Ved hjælp af vores mange års erfaring i branchen, guider vi dig til at vælge den rette løsning til netop din husstand – nemlig blødt vand. Vi tilbyder desuden at tegne en servicekontrakt, så det lovpligtige årlige serviceeftersyn og certificeringen af produkterne overholdes. Vi er et familie-drevet firma med hjertet på rette sted, og vi sætter en særlig ære i at levere den bedste service og rådgivning. Vi vejleder dig grundigt og hjælper dig med at finde den rette løsning – uanset om det er til hjemmet eller til din virksomhed.

 

HVAD ER DER SKET?

Jysk Vandteknik blev stiftet af Niels Graversen d. 1. november 2003, hvor virksomheden udelukkende leverede service og flaskeskift indenfor vandbehandling til catering og industri. Baggrunden for opstarten var 10 års erfaring fra branchen.

I 2009 rykkede Jysk Vandteknik ind i nyt firmadomicil på Helge Nielsens Allé i Løsning. I samme ombæring byggede vi vores egen regenerationscentral, hvor vi nu selv regenererer vores egne anlæg. På samme tid startede vi så småt op med at skabe et forhandlernetværk rundt om i Danmark.

I 2016 blev det i Danmark lovligt at sælge og markedsføre drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til privatpersoner, og vi blev forhandlere af EcoWaters DVGW-godkendte blødgøringsanlæg. Vores mangeårige erfaring indenfor vandbehandling kommer alle vore kunder til gode.

I 2017 blev vi forhandler af Grünbecks DVGW-godkendte blødgøringsanlæg, så vi nu også kan tilbyde løsninger vedr. blødgøring af vand i flerfamilieshuse og etageejendomme.

I 2020 rykkede JVT i vores nuværende firmadomicil på Lundagervej i Løsning.

 

OM PRODUKTERNE

EcoWater er medlem af Marmon Group, en del af Berkshire Hathaway Group, og er den største producent af blødgøringsanlæg til private husholdninger på verdensplan. EcoWater har i mere end 90 år (siden 1925) stået for innovativ teknologi, kvalitetsprodukter og høj service. Desuden ønsker EcoWater at leve op til sit navn, og er derfor fokuseret på at levere produkter, der gavner natur og miljø, såvel som pengepungen.

Grünbeck blev stiftet i 1949 af Josef og Loni Grünbeck og bygger på princippet om forbedring af vandkvaliteten. Firmaet baserer sin produktudvikling på innovation og kvalitet, hvilket også er afspejlet i de mange æres- og innovationspriser, virksomheden har modtaget. Grünbeck har et stærk lokalt og socialt engagement og samarbejder med velgørenhedsorganisationer verden over, hvor fokus især ligger på områder, hvor der er begrænset adgang til rent vand.