Grünbeck

Blødt vand giver
flere smil

Grünbeck SoftliQ

Blødt vand giver
flere smil

Livskvalitet i den reneste form

Godt vand fascinerer, smager godt, plejer og begejstrer. Det er den skat, som du kan nyde dagligt derhjemme – og som er værd at bevare med stor omhu. Det er det, alle Grünbeck anlæg stræber mod med stor passion. Vi synes, at det skal være helt let for dig at opleve vand i sin bedste form. Derfor udvikler Grünbeck innovative løsninger, der tager særligt hensyn til dine ønsker. Med filterteknik, der også opfylder dine fremtidige behov; med enheder der allerede virker tiltalende ved installationen; og med ydelser der producerer vand af den bedste kvalitet. For der, hvor det gode vand strømmer, strømmer også livet.

 

Innovation til fremtiden for dit vand. 

Nyd letheden ved blødt vand, og oplev fordelene ved den optimerede vandkvalitet. Et blødgøringsanlæg gør det muligt for dig at spare tid og penge og få større velvære. Ved ionbytning fjernes mineralerne calcium og magnesium, der medfører kalkaflejringer i rørledningerne, fra dit drikkevand, hvorved natriumværdien forøges. Du får blødt vand, der får kaffen og teen til at smage dejligt, og som gør rengøringen af det sanitære område lettere. Der findes specifikke løsninger til enhver hårdhedsgrad og anvendelse – til private husholdninger, erhverv eller industri. Vores anlæg er i overensstemmelse med drikkevandsforordningen og DVGW.

Løsninger til husholdninger og virksomheder

Vand er liv. Bevarelsen af vandets renhed overalt i verden er et vigtigt bidrag til menneskets sundhed og velvære. Derfor skaber Grünbeck løsninger, der sikrer en høj vandkvalitet, selv i udfordrende omgivelser. Vandbehandling er blevet mere kompleks. Den spiller i dag en vigtig rolle i husholdninger, svømmebade og i mange brancher. For os er det en udfordring, som vi er glade for at tage imod.

 

Hvorfor er det fornuftigt med et blødgøringsanlæg?

- men det bedste er: Du kan altid stole på, at du har blødt vand af høj kvalitet. Grünbecks innovative ingeniører har designet enkeltsystemer, dobbeltsystemer, og endnu mere effektive løsninger til blødgøringen, der blødgør enhver vandhårdhed og som passer til ethvert vandforbrug. Uanset om det er enfamilies- eller flerfamilieshuse, hoteller, erhverv eller industri.

Oplev fordelene ved blødt vand

• Du nyder din te og kaffe mere • Værdibevarelse af din ejendom • Spar tid og penge
• Skån miljøet og spar ressourcer • Beskytter dine husholdningsapparater • Dejligt vasketøj
• Reduktion af omkostninger til vaskepulver med op til 50 % • Blød hud og blødt hår

Få et uforpligtende tilbud, tilpasset dit behov

Vi har flere forskellige størrelser og typer på anlæg til private husstande, både enfamilieshuse samt etageejendomme. Hvilken størrelse anlæg, din husstand har brug for, afhænger af jeres totale årlige vandforbrug, samt hvor hårdt vandet er i området, hvor I bor.
Send os en mail hvor du skriver, hvad jeres vandforbrug er i m³ pr. år, samt jeres adresse, så vil vi vende tilbage med den rigtige størrelse, pris samt yderligere info.

Send os en mail, og vi kontakter dig

Produktsortiment

Grünbeck softliQ:MD

Grünbeck softliQ:MD

Blødgøringsanlægget softliQ:MD blødgør vandet iht. vandforbruget. SoftliQ er eksperten inden for blødgøring, fordi det lærer af dig og styrer sin blødgøringskapacitet derefter.

Mere information
Grünbeck Delta-p

Grünbeck Delta-p

Det tredobbelte blødgøringsanlæg Delta-p leverer blødt vand permanent i huse. Det fungerer iht. ionbytningsprocessen og har lavt tryktab og sparsomt forbrug af driftsmidler.

Mere information

Personlig Support

Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter kan du få et professionelt svar fra vores fagfolk.

Bestil Service

Vi udfører lovpligtigt service på alle blødgørings-anlæg, både med og uden servicekontrakt. Ring og hør nærmere

Levering

Har du nogle spørgsmål omkring din levering, kan du altid få et professionelt svar fra vores fagfolk

Fragt

Hos JVT gør vi meget ud af, at du får dine varer i ordentlig tilstand, og leveret til tiden.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til én eller flere af vores produkter

+45 3210 7010