EcoWater Greenline NG

The new generation

Den nyeste generation af intelligente
blødgøringsanlæg til hjemmet

EcoWater Greenline NG

The New
Generation

Den nyeste generation af intelligente
blødgøringsanlæg til hjemmet

blødgøringsanlæg

OM JYSK VANDTEKNIK APS Vi har leveret totalløsninger til professionel vandbehandling til cateringbranchen, servicesektoren og industrien siden 2003. Hos Jysk Vandteknik ApS tilbyder vi desuden løsninger inden for drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til private hjem. Ved hjælp af vores mange års erfaring i branchen, guider vi dig til at vælge den rette løsning til netop din husstand – nemlig blødt vand. Vi tilbyder desuden at tegne en servicekontrakt, så det lovpligtige årlige serviceeftersyn og certificeringen af produkterne overholdes. Vi er et familie-drevet firma med hjertet på rette sted, og vi sætter en særlig ære i at levere den bedste service og rådgivning. Vi vejleder dig grundigt og hjælper dig med at finde den rette løsning – uanset om det er til hjemmet eller til din virksomhed. Hvad er der sket? Jysk Vandteknik ApS blev stiftet af Niels Graversen d. 1. november 2003, hvor virksomheden udelukkende leverede service og flaskeskift indenfor vandbehandling til catering og industri. Baggrunden for opstarten var 10 års erfaring fra branchen. I 2009 rykkede Jysk Vandteknik ApS ind i nyt firmadomicil på Helge Nielsens Allé i Løsning. I samme ombæring byggede vi vores egen regenerationscentral, hvor vi nu selv regenererer vores egne anlæg. På samme tid startede vi så småt op med at skabe et forhandlernetværk rundt om i Danmark. I 2016 blev det i Danmark lovligt at sælge og markedsføre drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til privatpersoner, og vi blev forhandlere af EcoWaters DVGW-godkendte blødgøringsanlæg. Vores mangeårige erfaring indenfor vandbehandling kommer alle vore kunder til gode. I 2017 blev vi forhandler af Grünbecks DVGW-godkendte blødgøringsanlæg, så vi nu også kan tilbyde løsninger vedr. blødgøring af vand i flerfamilieshuse og etageejendomme. OM PRODUKTERNE EcoWater er medlem af Marmon Group, en del af Berkshire Hathaway Group, og er den største producent af blødgøringsanlæg til private husholdninger på verdensplan. EcoWater har i mere end 90 år (siden 1925) stået for innovativ teknologi, kvalitetsprodukter og høj service. Desuden ønsker EcoWater at leve op til sit navn, og er derfor fokuseret på at levere produkter, der gavner natur og miljø, såvel som pengepungen. Grünbeck blev stiftet i 1949 af Josef og Loni Grünbeck og bygger på princippet om forbedring af vandkvaliteten. Firmaet baserer sin produktudvikling på innovation og kvalitet, hvilket også er afspejlet i de mange æres- og innovationspriser, virksomheden har modtaget. Grünbeck har et stærk lokalt og socialt engagement og samarbejder med velgørenhedsorganisationer verden over, hvor fokus især ligger på områder, hvor der er begrænset adgang til rent vand.

Få den bedste teknologi

For at opnå det perfekte match mellem pladsforhold, vandforbrug og ønsket gennemstrømning, er alle modellerne udstyret med opgraderede ventiler, der begrænser trykfald og forbedrer gennemstrømning. Samtidig er designet enket og moderne i materialer af høj kvalitet, så de passer ind i ethvert hjem.

Trygt

Notifikationer og alarmer. Greenline NG kommer med indbygget Wi-Fi funktion, og i den medfølgende app kan du tilvælge en række beskeder og alarmer – f.eks. ved lav saltbeholdning, unormalt vandforbrug, lækage eller manglende forbindelse.

Smart

Intelligent styresystem. Greenline NG analyserer dit vandforbrug og ved hjælp af af den indbyggede software optimerer den indstillingerne til dit personlige forbrug – helt automatisk.

Intuitivt

Grafisk display med massevis af information. I displayet kan du få informationer om bl.a. tilbageværende kapacitet på ionbyttere inden næste regeneration, saltniveau, vandforbrug, mv.

Nemt

Automatisk registrering af saltniveau og lys i tanken. Saltniveauet måles i realtid af en sensor, og du har mulighed for at få en besked, når det er tid til at fylde mere salt på. Når låget åbnes, tændes et lys i salttanken, der gør det lettere at se derned, når der skal påfyldes salt.

Effektiv

En bund af vasket kvarts forbedrer vandgennemstrømningen på de større anlæg (Greenline NG65) og optimerer højkvalitetsresinens evne til at binde kalken i blødgøringsanlægget.

Sikker

Tørt saltkar. Saltkarret forbliver tørt mellem regenerationerne. Dette forebygger tildannelse af saltaflejringer, og sikrer dermed en optimal drift og reducerer samtidig risikoen for bakterievækst.

Få et uforpligtende tilbud, tilpasset dit behov

Vi har flere forskellige størrelser og typer på anlæg til private husstande, både enfamilieshuse samt etageejendomme. Hvilken størrelse anlæg, din husstand har brug for, afhænger af jeres totale årlige vandforbrug, samt hvor hårdt vandet er i området, hvor I bor.
Send os en mail hvor du skriver, hvad jeres vandforbrug er i m³ pr. år, samt jeres adresse, så vil vi vende tilbage med den rigtige størrelse, pris samt yderligere info.

Send os en mail, og vi kontakter dig

En bred vifte af modeller

Ecowater Greenline NG blødgøringsanlæg

EcoWater Greenline NG inkl. 1 stk. forfilter og 2 poser salt

EcoWater Greenline NG blødgør vandet med høj effektivitet og kvalitet, og den indbyggede software lærer af husstandens adfærd og tilpasser sig derefter.

Mere information
Læg i kurv
North Star Ökosoft NSC

North Star Ökosoft NSC

North Star Ökosoft NSC er et intelligent blødgøringsanlæg, der indstiller regenerationen efter husstandens forbrug, dog senest efter 96 timer. Valgfrit regnerationstidspunkt.

Mere information

Personlig Support

Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, kan du få et professionelt svar fra vores fagfolk.

Bestil Service

Vi udfører lovpligtigt service på alle blødgørings-anlæg, både med og uden servicekontrakt. Ring og hør nærmere.

Levering

Har du nogle spørgsmål omkring din levering, kan du altid få et professionelt svar fra vores fagfolk.

Fragt

Hos JVT gør vi meget ud af, at du får dine varer i ordentlig tilstand, og leveret til tiden.

Liquid error: Error in tag 'section' - 'image-slider' is not a valid section type

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til én eller flere af vores produkter

+45 3210 7010