Servicekontrakter North Star

Årlig pris er kr. 1.750,00  inkl. moms.

 

  1. Læs betingelserne her.
  2. Download servicekontrakten her. (gem den evt. på dit skrivebord).
  3. Åbn den fil, du lige gemte på skrivebordet.
  4. Udfyld felterne på kontrakten, og gem den igen på skrivebordet.
  5. Nu laver du en mail og vedhæfter kontrakten, som du gemte på skrivebordet, send til wifi@jvt.dk

Kære kunde,
Tillykke med dit nye blødgøringsanlæg fra JVT, som vi håber, du bliver glad for i mange år fremover.
Da du har valgt at investere i et blødgøringsanlæg fra JVT, vil vi gerne tilbyde dig at tegne en servicekontrakt hos os, da dette vil sikre en effektiv, hygiejnisk og korrekt drift, samtidig med at du forlænger levetiden på dit blødgøringsanlæg.
Hvis du vælger at oprette en serviceaftale, senest 3 måneder efter montering, får du, så længe aftalen bliver fornyet, 1 årligt servicebesøg, sliddele uden beregning ved dette service samt fri telefonisk support inden for normal åbningstid.
Det er vigtigt at overholde dette serviceinterval for at opretholde certificeringen (godkendelsen) af og garantien på anlægget.
Det årlige service er et krav, i forhold til DS-806-5, og vælges der ikke at få foretaget service, brydes certificeringen af anlægget, og der er derfor ikke længere garanti.
Hvis du ikke ønsker at abonnere på en servicekontrakt, er det også muligt at opretholde garanti ved selv at kontakte JVT en gang om året og få foretaget det årlige service. Dette vil blive faktureret; arbejdstimer, servicebil samt evt. reservedele, til den gældende timepris og kørselsgebyr.
På den kommende side kan du se servicekontrakten samt betingelser.
Ønsker du at oprette denne serviceaftale hos JVT, skal kontrakten blot udfyldes, underskrives og mailes til wifi@jvt.dk, og vi vil sørge for at tage kontakt til dig 1 gang årligt.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Mvh.
Jysk Vandteknik